sharks

Tjos och Jos satt och höll på med en grej. Hon sa: vad är passionen? Han sa: Det handlar om ett barn. Folket sa: Tacka fan för det när ölen kostar nittifem spänn! Konsekvensen blev att den gamla apan inte kunde sova på flera timmar.

tisdag, mars 17, 2009

Skriver du det Susanne


Man säger: Det maritima och det industriella. Det här är min första lediga fredag. Evert Taube var en sann demokrat. I Italien kan man andas fritt. Han var den perfekte demokraten. Skivor till kaffet. Men att man har högt i tak och låga trösklar. Det tror jag har framtiden för sig.

Man säger: Ska det vara ögon på den. Ska vi gå utomhus. Det går bra med luften nu. Skriver du det Susanne. Det är dimman kring fötterna tror jag. Visa dimman.

Man säger: Brände alla böcker i Kina. Detta hände på Hannibals tid. För att historien skulle börja med honom. Den som blivit märkt med glödgat järn blev slav på muren. Man vet inte alltid vad man menar. Du kanske menar en sak. Själv är jag keramiker.

Man säger: Vi hjälpte människor. Men vill folk ha hjälp. En del blir förbannade. Eller så får man bära kassar och låna ut pengar. Vi hade telefontider. Och då började det ringa. Och jag måste bara säga det, att jag har inte tittat på detta, jag har inte tittat på det här förrän i förrgår. Det är ganska omskakande. Den stjärnbeströdda himlen över mig. Och den moraliska lagen över mig. Jag måste bara säga: vi har ju slutat jobba.
1 Comments:

Anonymous Ozymandias said...

Skrattade högt flera gånger. Härliga ordvändningar och bilder.

7:24 em  

Skicka en kommentar

<< Home